Werknemerskrant Werkvloer nummer 1 2022

10/03/2022

De eerste uitgave van 2022 van het blad Werkvloer is weer digitaal beschikbaar op de website van de Stichting Sociaal Fonds Graanbe- en verwerkende bedrijven. In deze editie zijn artikelen te vinden over: hybride werken, cao-subsidie pensioenscan, pesten op de werkvloer en de nieuwe voorzitter en penningmeester van het Social Fonds stellen zich voor. 

Werkvloer digitaal ontvangen
De redactie van Werkvloer staat open voor de input van de werknemers. Lezers kunnen reageren op artikelen, onderwerpen aandragen of vragen stellen. Dit kan via het e-mailadres: info@graancao.nl. Wilt u de digitale Werkvloer per e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het e-mailadres: info@graancao.nl om u aan te melden! 

Werknemerskrant
Werkvloer is de werknemerskrant in de diervoedersector en het resultaat van samenwerking tussen Nevedi, FNV en CNV. Doel van de krant is het informeren van werknemers over ontwikkelingen binnen hun sector. 

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere scholing, kwaliteit en veiligheid, cao, pensioenen en wet- en regelgeving. In iedere editie wordt een onderwerp uitgebreid toegelicht door experts. Daarnaast zijn er vaste rubrieken zoals 'Oh zit dat zo'. Om het blad herkenbaar te maken worden diervoederbedrijven betrokken bij de diverse onderwerpen door middel van interviews en foto’s.