Werknemerskrant Werkvloer editie 1 2019

01/03/2019

Een nieuwe uitgave van het blad Werkvloer is weer digitaal beschikbaar op de website van de Stichting Sociaal Fonds Graanbe- en verwerkende bedrijven. In deze uitgave leest u onder andere andere artikelen over inclusief werken (participatiewet), werkstress en arbeidsrisico werken in de kou.

Werkvloer digitaal ontvangen
De redactie van Werkvloer staat open voor de input van de werknemers. Lezers kunnen reageren op artikelen, onderwerpen aandragen of vragen stellen. Dit kan via het e-mailadres: info@graancao.nl. Wilt u de digitale Werkvloer per e-mail ontvangen? Stuur dan een e-mail naar het e-mailadres: info@graancao.nl om u aan te melden! 

Werknemerskrant
Werkvloer is de werknemerskrant in de diervoedersector en het resultaat van samenwerking tussen Nevedi, FNV, CNV en de Unie. Doel van de krant is het informeren van werknemers over ontwikkelingen binnen hun sector. 

Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder andere scholing, kwaliteit en veiligheid, cao, pensioenen en wet- en regelgeving. In iedere editie wordt een onderwerp uitgebreid toegelicht door experts. Daarnaast zijn er vaste rubrieken zoals 'Oh zit dat zo'. Om het blad herkenbaar te maken worden diervoederbedrijven betrokken bij de diverse onderwerpen door middel van interviews en foto’s. 


Nieuwsbericht illustratie